مقدمه:
امروزه هنر نقطه کوبی شهرت جهانی یافته است و به وسیله نقطه های اطراف یک دایره توانسته است تا جلوه های زیبایی را به صحنه بکشد.پس با ما همراه باشید
تا صفر تا صد این هنر زیبا را به همراه فوت گوزه گری و تمامی نکاتش به شما کامل آموزش بدیم و در پایان این مقاله برای شما ویدئوی آموزشی کامل قرار داده شده پس تا پایان این آموزش با ما باشید . . .
لوازم مورد نیاز:
-
رنگ اکرلیک
-
مدیوم پورینگ
-
بوم یا مقوا
-
پرگار(یا جسمی گرد)
-
قلم داتینگ
-
رنگ های استفاده شده در این کار شامل:
-
سبز روشن
-
زرد لیمویی(cadmium yellow)
-
سفید
-
سبز پررنگ(Sap green)
-
قرمز (Cadmium red)
مراحل انجام کار:
مرحله اول: ابتدا رنگ اکرلیک خود را با ریتاردر یا مدیوم پورینگ رقیق کرده و روی سطح کل بوم بزنید.سپس آن را تا چند ساعتی رها کنید تا کاملا خشک شود.
مرحله دوم: پس از خشک شدن رنگ،به وسیله جسمی گرد یا حتی پرگار خطوط دایره مانندی رسم کنید.(نکته:این خطوط کاملا به طرح مورد نظر شما بستگی دارند)
مرحله سوم: پس از زدن طرح دلخواه،نوبت به رنگ زدن و ترکیب رنگ ها میرسد که برای این طرح از ترکیب رنگ های سبز روشن و زرد لیمویی(cadmium yellow) و سفید استفاده شده است.
مرحله چهارم:سپس به وسیله بزرگترین سایز قلمو داتینگ خود،نقطه ای در مرکز دایره بزارید و سپس به وسیله کوچک ترین سایز قلمو حول آن دایره بزرگ،نقطه های کوچکی بگذارید و پس از آن یک سایز قلمو بزرگتر بردارید و ما بین آن دایره ها بگذارید.این کار را چندین بار تکرار کنید و همینطور(هر یک ردیف یک سایز بزرگتر)ادامه دهید تا یک طرح کلی ایجاد شود.
مرحله پنجم:پس از اتمام ردیف آخر با همان قلمو سبز پررنگ تری را برداشته و میان آن دایره ها بزنید و پس از آن یک قلمو همراه با رنگ روشن برداشته و دور آن دایره ها بزنید. سپس به وسیله سه سایز متفاوت قلمو ها (از بزرگ به کوچک) نقطه هایی حول آن دایره ایجاد کنید.
مرحله ششم: حالا با ترکیب دو رنگ زرد و قرمز (Cadmium red و Cadmium yellow ) زرد تیره ای بدست بیاورید و به وسیله ته یک مداد معمولی نقطه های بزرگتری ایجاد کنید.
برای سبز تیره تر هم از سبز پررنگ(Sap green) کمک بگیرید و با استفاده از آن دور تا دور طرحتان را بزنید تا طرحتان کامل شود.
نکات:
-
حتما دقت داشته باشید که برای رنگ زدن زمینه کار،رنگ را کامل بر روی سطح بوم پخش کنید تا رد قلموتان روی بوم نماند
-
دقت داشته باشید که رنگی که برای طراحی نقاط از آن استفاده میکنید نباید غلیظ باشد چرا که وقتی شما نقطه را روی بوم قرار میدهید و سپس آن را برمیدارد یک حالت برجسته مانندی روی نقاطی که رنگ زدید به وجود میاد که موجب یکدست در نیامدن نقاط میشود
-
برای رقیق کردن رنگتان میتوانید از مدیوم های اکرلیک پورینگ استفاده کنید.
-
اگر دارید با یک سایز قلم کار میکنید،برای یکی شدن سایز نقاط دوباره رنگ بردارید و برای کوچکتر شدن سایز،با همان رنگ نقطه هایی ایجاد کنید و خواهید دید که رفته رفته نقاط کوچکتر خواهند بود.
-
هر چند وقت یکبار که با قلم کار میکنید آن را با دستمال پاک کنید چرا که رنگ اکرلیک زود خشک میشود و روی قلم باقی می ماند و موجب یکدست در نیامدن نقطه ها میشود
-
برای زدن نقاط روی سطح بوم،الزامی به بودن قلم های داتینگ نیست و شما میتوانید از اجسامی گردی مانند گوش پاک کن،ته مداد و…. نیز استفاده کنید.
-
برای زیباتر شدن کارتان از رنگ های متعددی برای نقاط استفاده کنید چرا که اینکار رنگ ولعاب تازه ای به کارتان میبخشد.
-
برای زیباتر و دقیق تر شدن دایره(حول طرحتان) از پرگار استفاده کنید.
اگه دوست دارید کامل و تصویری این آموزش و نحوه اجرا را ببینید ویدئوی آموزشی این پایین را از دست ندید :
درج دیدگاه
برای درج دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.